keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Houston vol.3

Sunnuntaina kävimme meidän perheen voimin tutustumassa paikalliseen lasten museoon. Mummo ja pappa sen sijaan jäivät paistattelemaan aurinkoista päivää leirintäalueellemme ja kyllä, sää on vihdoinkin taas lämmennyt :). Museo oli ehdottomasti lapsiperheelle käymisen arvoinen paikka ja sieltä löytyy monenmoista puuhaa muutamasta vuodesta ihan teini-ikäisille asti. Ohessa hieman kuvasaldoa lasten omasta maailmasta.



Esikoisemme pääsi leikkimään kassaneitiä kunnon lavasteissa :).



Sekä eläinlääkäriä...


ja...ja...leikkiä olisi voinut jatkaa loputtomiin...:).





Ihan mahtava paikka tuo lasten maailma! Ainut ehkä miinuspuoli oli, että juuri tällä hetkellä täällä on kouluista spring break menossa, joten voitte kuvitella, ettemme ollut ainoa lapsiperhe ;). Vilinää siis piisasi ja välillä sai jonottaa aika kauan, jos halusi leikkiä jollain tietyllä laitteella. 

Tällä viikolla puolestaan maanantaina vuorossa oli huvipuistoilua Kemahissa. Houstonin keskustasta 20 km:n päässä sijaitsevan Kemahin alueen suurin turistinähtävyys on nimeltään Kemah Boardwalk. Eikä ihmekään, sillä paikka tarjoaa mukavaa puuhaa jokaiseen makuun. Oheinen kuva on lainattu kyseisen paikan kotisivuilta, mutta loput kuvat ovat itseni ottamia.

Aerial Photo of Kemah Boardwalk






Puistoilun lisäksi nautimme alueella sen merimaisemasta, säästä ja kauniista ympäristöstä.





Ihanaa, kun on lämmintä :)! Pitää nyt nauttia tästä säästä ja ottaa siitä kaikki ilo irti, sillä pian lähdemme ajamaan kohti Chicagoa ja sitä mukaa keli tulee kylmenemään...hyrr...

-J-


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti